BigChefs, baharın enerjisini içeceklerine taşıyor

BigChefs, baharın enerjisini içeceklerine taşıyor

BigChefs, baharın enerjisini içeceklerine taşıyor

Yaklaşan baharla birlikte, yeme-içme alışkanlıkları da gözden geçiriliyor. Tercihler arasında taze, sağlıklı ve enerji veren besinler ön sıraya geçiyor. Menüsünde, misafirlerini zinde ve mutlu hissettirecek içeceklere yer veren BigChefs, güne keyifli ve besleyici bir mola vermek isteyenlere, taze meyve-sebze ve baharatlarla hazırlanmış glutensiz ve vegan içecek seçenekleri sunuyor.

 

Baharın bize göz kırptığı şu günlerde, kendimizi yenileme ihtiyacı hissediyoruz. Bahar ruhumuzu beslerken, bedenimiz de tazelenmek ve enerjiyle dolmak istiyor. Mevsimin getirdiği değişime uyum gösteren BigChefs, içecek menüsüne eklediği hafif, sağlıklı ve besleyici karışımlarla güne enerji ve mutluluk katıyor. BigChefs’in içecek menüsünde taze sebze ve meyve sularıyla hazırlanan enerji ve sağlık deposu içeceklerin yanı sıra, glutensiz, laktoksuz ve vegan içecekler de yer alıyor. Yoğurt ve süt karışımlarıyla hazırlanan smoothie’ler ise damaklarda bıraktığı yoğun ve doyurucu tatlarla öne çıkıyor.

 

 

 

BigChefs menüsünde; çilek, muz ve portakal suyu karışımı Energizer, portakal, greyfurt ve nar suyundan oluşan Gripsavar, kereviz sapı, maydanoz, yeşil elma, greyfurt ve zencefil ile hazırlanan Detoks, misafirlere sağlık ve şifa veren içecekler arasında sunuluyor. Vegan ve glutensiz içecekler arasında ise uzun bir güne hazırlananlara chia tohumu, yoğurt, süt, muz, tarçın ve mango karışımı Protein Smoothie; form tutmak isteyenlere portakal, yeşil elma, keten tohumu, kereviz, salatalık, ıspanak, maydanoz ve limon suyu ile yapılan Slim Green;enerjik ve zinde kalmak isteyenlere yoğurt, kırmızı meyveler, yulaf, fındık ve ceviz ile hazırlanan Pink Power öneriliyor. BigChefs bunların yanında, farklı içerik ve lezzetteki pek çok içeceği daha misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 

Sabah, öğle ya da akşam saatlerinde ister yemek eşliğinde isterseniz de tek başına besleyici bir ara öğün yerine geçen tüm içecekler, mevsiminde ve doğal yetişmiş sebze meyvelerle hazırlanıyor. İçimiyle olduğu kadar sunumuyla da enerji ve keyif veren meyve suları ve smoothie’ler, güne BigChefs’te kısa bir ara vermenin en güzel bahanesi oluyor.

 

Türk mutfağının geçmişten bugüne gelen mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan BigChefs, mevsime göre değişen menüleri ve özenle seçilmiş tatlarıyla, misafirlerini kendilerini özel hissettirmeye ve keyifli anlarına ortak olmaya devam ediyor.

 

 

BigChefs Hakkında:

2007 yılında Ankara’da kurulan BigChefs, ilk günden itibaren misafir memnuniyetine öncelik vererek kısa sürede Türkiye’nin önde gelen restoran zinciri markası haline gelmiştir. 2014 yılında ilk yurt dışı şubesini Dubai’de açarak küresel bir marka olma yolculuğunu başlatan marka, günümüzde yurt içi ve yurt dışında toplam 55 şubesi ile hizmet vermektedir. Taxim Capital’den sağladığı fon desteğiyle hızla büyüyen BigChefs, başarılı yatırımlarıyla Türkiye de ve dünyada marka bilinirliğini artırmaya devam etmektedir. Taxim Capital yatırımcıları arasında EBRD (Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası), IFC (Uluslararası Finans Kurumu, Dünya Bankası Üyesi), EIF (Avrupa Yatırım Fonu), DEG (Alman Yatırım ve Kalkınma Bankası) gibi uluslararası saygın kurumları barındırmaktadır.

Kaynak Contactplus+ İletişim Hizmetleri