Kocaeli'de 23. Hamidiye Kestane Festivali yapıldı

KOCAELİ-11.11.2022-HİBYA-Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde düzenlenen 23. Hamidiye Kestane Festivali, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kocaeli'de 23. Hamidiye Kestane Festivali yapıldı

Hamidiye köy meydanında düzenlenen festivale; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın yanı sıra Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, muhtarlar ve köy halkı katıldı.

Festivalde köy halkı her yıl olduğu gibi bu da katılımcılara ve protokole, geceye özel hazırlanan kestanenin yan sıra, gözleme, çay, karalahana yemeği, mısır ekmeği, yoğurt ve meyve ikramı yaptı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doc. Dr. Tahir Büyükakın,Gölcük Kaymakamı Yusuf ÖzdemirGölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ikramları hazırlayarak festivali gerçekleştiren köylülere teşekkürlerini iletti.

Katılımcılarla sohbet eden protokol üyeleri, ilçede ve ilde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek, köylülerin taleplerini dinledi.

Başkan Sezer'den Hamidiyeli hemşerilerine teşekkür

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, festivalde yaptığı konuşmasında, “Hemşehrilerimizin büyük ilgi ve katılımıyla Hamidiye Kestane Festivalimizin 23. yılında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Organizasyonun ev sahipliğini en güzel şekilde yerine getiren Muhtarımız Adem Bal’a, büyük emek harcayan Hamidiyeli gençlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı