Başkan Yüce: "Sakarya'da ilklere imza atmaya devam edeceğiz"

SAKARYA-08.11.2022-HİBYA- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'yı Türkiye'nin yıldız şehirleri arasında üst sıraya çıkarmak için ilklere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yüce:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 21.Yüzyıl Belediyeciliği Yerel Yönetimler Zirvesi'ne katıldı.

İstanbul Turkuaz Medya şirketinde düzenlenen programa Başkan Yüce’nin yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Turkuaz Medya çalışanları ve birçok basın mensubu katıldı.

Başkan Yüce, programdaki konuşmasında 'Bisiklet Şehri' ve 'Avrupa Spor Şehri' ödüllerini alabilmek için yaşanan sürece vurgu yaparak, “Sakarya’yı Türkiye’nin yıldız şehirleri arasında üst sıraya çıkarmak için ilklere imza attık, atmaya devam edeceğiz” dedi. 

Göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalara da değinen Başkan Yüce, "Çalışmalarımızı gerek inovatif, yenilikçi ve ileri görüşlü tavrımızı her daim canlı tuttuk. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimiz için altyapıda, imarda, sağlıkta, eğitimde, sporda ve birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı