Başkan Yüce, “Enerji Dönüşümü İçin AB” projesinin temsilci heyetini ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Enerji Dönüşümü İçin AB” projesinin temsilci heyetini makamında ağırladı.

Başkan Yüce, “Enerji Dönüşümü İçin AB” projesinin temsilci heyetini ağırladı

SAKARYA - 15.01.2023 - HİBYA - Başkan Yüce, temiz bir dünya ve sürdürülebilir enerji üzerine seferberlik yapan heyetin üyelerini makamında ağırladı. Toplantıya Büyükşehir İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı ekibi, Büyükşehir bürokratları, Proje Koordinatörü Litvanya Eski Çevre Bakan Yardımcısı Daiwa Manotiene, proje asistanı İlknur Şahin ile Marmara Belediyeler Birliği Temsilcisi Mustafa Özkul katıldı. Heyet, Başkan Yüce’ye projeyle ilgili detaylı bir sunum yaptı.

Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak dünyamıza karşı sorumluluklarımızın ve iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin farkındayız. Bu sorumluluk bilincinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Attığımız her adımda doğayı, insanı ve dünyanın geleceğini düşünmek zorundayız. Sakarya’mızda A’dan Z’ye tüm etkenlerin ve etkili faktörlerin doğaya dost şekilde revize edilmesini sağlamak istiyoruz. Planımız tüm ayrıntılarıyla hazır. Her adımda insanı ve doğayı düşüneceğiz. Yeşil şehir, tarıma öncelik veren şehir sloganlarıyla dünyaya örnek olabileceğimizi düşünüyoruz. Sakarya’ mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Yüce, dünyaya fayda sağlayacak her türlü konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Misafirlere hediye takdim edildi ve görüşme fotoğraf çekimiyle son buldu.


Hibya Haber Ajansı