Başkan Yüce’den Sakarya Ticaret Borsası’nda iş birliği mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Borsası’nın yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Genç’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Yüce’den Sakarya Ticaret Borsası’nda iş birliği mesajı

SAKARYA - 16.11.2022 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Borsası’nın yönetim kurulu başkanlığına seçilen Mustafa Genç’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Bekir Uztürk ve AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Erol Aydın’ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisinin tarım alanında gerçekleştirmiş olduğu devasa projeler, bizlere her zaman referans olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Başkan Yüce, güçlü bir işbirliği mesajı vererek, “Sakarya Ticaret Borsası, hiç şüphesiz şehrimizin tarımsal alanda en önemli temsilcilerinden birisidir. Bildiğiniz üzere Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde tarımsal alanda gerek şehrimize gerekse ülkemize örnek olacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. İnşallah gelecekte de gerçekleştirdiğimiz projelerde, Sakarya Ticaret Borsası ile olan işbirliğimiz güçlenerek devam edecektir. Bu vesile borsamızın yeni dönem yönetim kurulu başkanlığına seçilen Sayın Mustafa Genç ve yönetimini tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı