AXA’dan Trafik Sigortası’nda bir ay bedava kampanyası

axadan-trafik-sigortasinda-bir-ay-bedava-kampanyasi-04052012

AXA’dan Trafik Sigortası’nda bir ay bedava kampanyası

AXA Sigorta içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak amacıyla Zorunlu Trafik Sigortasında 1 ay bedava diyerek müşterilerinin yıllık primlerinin bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. Üstelik dileyen sigortalılar taksitlerini bir ay erteleme fırsatından da yararlanabiliyor.

 

AXA Sigorta sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesine geçme ve sigortalıları için gerçek bir çözüm ortağı olma hedefiyle KOVİD-19 salgını sebebiyle zorlu geçen bu dönemde de fark yaratan uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Önlem olarak evlerimizde kaldığımız bu günlerde Zorunlu Trafik Sigortası müşterilerinin bir aylık primini yıllık poliçe tutarına indirim olarak yansıtıyor. Mayıs ayı içerisinde yenilenecek mevcut poliçeler için geçerli olan “AXA Trafik Sigortasında Bir Ay Bedava” kampanyası, 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Trafikte 1 Ay Bedava indirimi, AXA Sigorta’nın Riskli Sigortalılar Havuz kapsamına girmeyen araçların yenilemelerinde geçerli olacak ve tavan prim üzerinden uygulanacak. Trafik poliçelerini 1 Ay Bedava kampanyası kapsamında yenileyen müşteriler, ödemelerini anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapmaları halinde, bir ay taksit erteleme fırsatından da faydalanabiliyor. “Bir Ay Bedava” kampanyasıyla AXA Sigortalıların aile bütçelerine de bahar geliyor.

 

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan “Müşterilerimizin hayatlarının her anında güvenebileceği bir çözüm ortağı olma bakış açısıyla hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi çözümler sunmaya önem veriyoruz. “Bir Ay Bedava” kampanyamızla içinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde sigortalılarımız güvenle evlerinde kalsınlar diye zorunlu trafik poliçelerinde onlara destek olmak ve tüm imkanlarımızı kullanarak hayatlarında kolaylık sağlamak istedik. Birbirimize destek olarak atlatacağımız bu zorlu süreçte tüm iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 


Hibya Haber Ajansı