Nazilli Belediyespor yönetimi acil toplantı kararı aldı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Eşin Group Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Cihan Erdil'in istifası sonrası şaşkınlık yaşandı. Cihan Erdil, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor karşılaşmasının ardından yönetim

Nazilli Belediyespor yönetimi acil toplantı kararı aldı

AYDIN - 10.11.2022 - HİBYA - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Eşin Group Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Cihan Erdil'in istifası sonrası şaşkınlık yaşandı. Cihan Erdil, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor karşılaşmasının ardından yönetime istifasını sundu.

Adana Demirspor maçının devre arasında sponspor Rıdvan Eşin'in takıma talimatlar verdiği ve bu durumdan rahatsız olan hocanın yönetime istifasını sunduğu iddia edilirken Rıdvan Eşin ise kendisine yönelik iddiaları bir sosyal medya sayfasının altına yaptığı yorum ile "Evet bende merak ettim ne yapmışım? Ya arkadaşlar Allah var, ölüm var, ahiret var. Eğer kalbinde zerre kadar insanlık var ise herkese Rıdvan Eşin ne yapmış diye açık ve net olarak söyle bizde bilelim. En son çoluk çocuğumu bırakıp Adanaya'ya 856 km gittim Nazilli'mize destek olmak için. Nazilli'den gelen taraftar sayısı 20 kişiydi, hiç mi vicdan merhamet yok sizde'' dedi.

Nazilli Belediyespor yönetimi teknik direktör Cihan Erdil'in istifası sonrası saat 11.00'de olağanüstü toplantı kararı alındı.

Hibya Haber Ajansı