Rafał Blechacz ve The Dare’dan yeni çıkışlar

Rafał Blechacz ve The Dare, yeni çıkışlarını yayınladı.

Rafał Blechacz ve The Dare’dan yeni çıkışlar

Rafał Blechacz : "Chopin’’

Günümüzün Chopin’i olarak anılan Rafał Blechacz, 3 Mart Cuma günü çıkan yeni albümüyle Chopin’in kült eserlerini kendinden parçalar ile birleştirerek piyasaya sundu.

"Bu parçaları kaydetmeden önce onlarla bazı maceralar yaşadığımı hissediyorum," dedi son albümü vatandaşı Chopin'e bir saygı duruşu olan Rafał Blechacz. "Bugün tempo rubato, dinamik kontrastlar ve duygusal aşırılıkların kullanımı konusunda daha özgürüm ve belki de bazı fikirler konusunda daha cesurum. Stüdyoya girmeden önce daha fazla beklemek istemedim." 

Blechacz, "Hayatımın bu aşamasında bu olağanüstü eserlerin dördünü de kaydedebildiğim için çok mutluyum. Bu programla dünyanın her yerinde, farklı konser salonlarında ve farklı piyanolarda çalarak birçok deneyim yaşadım. Bu bestelerin güzelliğini dinleyicilerle gerçekten paylaşmak istedim." diye konuştu.

The Dare : "Good Time’’

Vokalist, söz yazarı ve prodüktör Harrison Patrick Smith'in solo projesi The Dare, 3 Mart Cuma günü "Good Time" isimli yeni parçasını yayımladı. 

Smith, "Good Time' hedonizmin karanlık tarafını temsil ediyor. Bu şarkı, ‘Girls’ çıkışımın partisinden sonraki günün sabahı gibi. Daha iyi bir deyişle, her şey berbat haldeyken eğlenmeye çalışmak ve başarısız olmak." dedi.

"Good Time", The Dare'in hem eleştirmenlerden hem de yeni hayranlarından büyük beğeni toplayan ilk single'ı "Girls"ü takip ediyor. Parça, The New York Times, Dazed, The FADER, NYLON ve daha fazlasından ‘2022'nin En İyileri’ listelerine seçildi ve Matty Healy, Charli XCX, Phoebe Bridgers ve bir dizi başka isimden bolca tebrik ve övgü aldı.

O zamandan bu yana geçen aylarda The Dare, Freakquencies partisini Lower East Side'ın ünlü mekanı Home Sweet Home'da düzenledi ve ayrıca Milano'da Gucci ve Los Angeles'ta Celine için DJ'lik yaptı.

Hibya Haber Ajansı