Girişimciler engel tanımıyor

girisimciler-engel-tanimiyor-14052011

Girişimciler engel tanımıyor

Etkinliklerin iptal edilmesi, bir araya gelecek girişimcilere engel olamadı. Gain Global Türkiye tarafından 4 Girişim Sunumu, 6 Konuşmacı ve 400 katılımcı ile bu sefer de Girişim Buluşması dijital ortamda gerçekleşti.

 

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirmek üzere başlattığı çalışmaları bugün Türkiye’nin 15 ilinde gerçekleştiren Gain Global Türkiye dönem toplantısını mevcut durumu avantaja çevirerek 26 şehirden 400 katılımcıyı bir araya getirdiği dijital girişim buluşması ile gerçekleştirdi.

Hareket Zamanı sloganı ile Kristal Türkiye ve Adabte sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte deneyimleri ve fikirleri ile katılımcılara ilham olan konuşmalar ve sunumlar gerçekleşti.

Program açılışında Gain Global Kurucusu İsmail Haznedar “Günümüzde girişimcilere daha çok iş düşmektedir. Günümüzün önemli sorumluluğu girişimciler ile birlikte yeni iş düzenine hazırlamak ve işsizlik değil yeni girişimler çıkarmak.” olarak programın hedefini özetledi. Etkinliğin gerçekleşmesine destek sağlayan Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen “Tüm dünya değişim ve düzeni beraberinde getiren farklı bir süreçten geçiyor. Her birimiz bu yeni dünya düzeninde süreçlerimize etkin bir şekilde devam edebilmek üzere kuralları yeniden belirliyor ve geleceğimizi yeniden dizayn ediyoruz.” dedi. Adabte Kurucusu ve Genel Müdürü Ali Suat Gerger “Son yaşananların ardından dünya genelinde girişimcilerin yapacağı yeni işler daha da önem kazanmış durumdadır, en büyük umudum girişimcilerimiz ve onların fikirleridir” dedi.

Milli Basketbolcu ve Yatırımcı Sinan Güler katılımcılar ile deneyimlerini paylaşırken, başlattıkları SG Spor Girişimleri Hızlandırma Programına başvuru yapmaları için girişim adaylarını davet etti.

Fongogo Kurucu ve Yönetici Direktör Ali Çebi “Kitlesel Fonlamanın Geleceği” hakkında bilgilendirme yaparken, BTM İstanbul Yönetici Direktör İbrahim Elbaşı “Belirsizlik Karşısında Girişimcinin Rolü” hakkında katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Programın kapanış oturumu ASSİM Direktör Eda Şahal, 1,618 Agency Ajans Başkanı Sefa Karahan ve Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon Başkanı Adem Yılmaz’ın yer aldığı “Kriz Döneminde Girişim Ekosistemi Oyuncularının Rolleri” paneli ile gerçekleşti.

Etkinlik sırasında gerçekleştirilen Sahne Senin oturumu ile dört girişimciye projelerini katılımcılar ile paylaşma fırsatı sunuldu. Sunum yapan projeler Evlilikhediyemiz.net, KafaKafaya, Radyoloji ve SorunVarmı oldu.

 


Hibya Haber Ajansı