Eviosys, Türkiye’de kare hazır et konserve kutusunu kullanıma sunuyor

Türkiye ve Ortadoğu’nun artan pazar talebine yanıt olarak Eviosys, Türkiye’de 190 gram ve 340 gramlık, kare biçimli, baskılı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir yepyeni metal ambalaj hazır et konserve kutusunu pazara sunuyor.

Eviosys, Türkiye’de kare hazır et konserve kutusunu kullanıma sunuyor

-Türkiye ve Ortadoğu’nun artan pazar talebine yanıt olarak Eviosys, Türkiye’de 190 gram ve 340 gramlık, kare biçimli, baskılı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir yepyeni metal ambalaj hazır et konserve kutusunu pazara sunuyor.

-Eviosys, Türkiye pazarında son derece talep gören hazır et ürünleri için bölgede yüksek kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

-Eviosys’in Türkiye üretim tesisindeki üretim hatlarında lokal üretimin başlatılması, ithalat ihtiyacını azaltacak ve ambalaj tedarik zincirinin karbon ayak izini daha da düşürrecektir.

Türkiye, Karacabey, XXXX 2023: Ambalaj devi Eviosys, kare hazır et konserve kutusunu pazarla buluşturuyor.

Eviosys, Türkiye’de yeni yatırımı olan kare hattı ile  yüksek kaliteli hazır et konserve kutusunu pazara sunacağını duyurdu. Bu lansman, et pazarının giderek büyüdüğünün bir işareti olan müşteri taleplerine yanıt verecek. 1,5 milyon Euro değerinde bir yatırımla desteklenen, 3 parçalı bu yeni kare konserve kutusunun üretim hattında, yüzde 100 geri dönüştürülebilir hafif tenekelerin kullanıldığı sürdürülebilir metal ambalajlar, üstün tasarım, kalite düzeyi ve Eviosys’in üretim uzmanlığıyla buluşuyor.

Konserve tavuk, sığır eti, et ezmesi ve kaz/ördek ciğerinin paketlenmesinde önde gelen bir ambalaj şirketi olan Eviosys, et ambalajlarındaki öncü uzmanlığını Türkiye’ye getiriyor. Sektörün ihtiyacı olan kaliteli ambalaj ve bu ambalajın tedariği konusundaki sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Eviosys, somut bir fark yaratarak pazardaki bu aksaklıkların üstesinden gelecek bir yatırım yapıyor.

Metal ambalaj, yüzde 100 geri dönüştürülebilir olduğu için sürdürülebilirlik sunmaktadır. Lokal üretimin başlatılması, ithalat ihtiyacını azaltacak ve ambalaj tedarik zincirindeki karbon emisyonlarını daha da düşürecektir. Eviosys tarafından gerçekleştirilen yakın tarihli bir tüketici anketinde* Avrupa’daki tüketicilerin yüzde 81’inin çevreyi önemsediği görülüyor ve katılımcıların üçte biri (yüzde 74) metal ambalajların plastiklere göre daha sürdürülebilir olduğunu düşünüyor.

Güvenli, bozulmayan ve rakipsiz raf ömrüne sahip metal ambalajlar, Türkiye ve Orta Doğu’da ürün dağıtımı yapan markalar için hiç şüphesiz en çok tercih edilen ambalajdır. Eviosys’in detaylara ve kalite güvencesine verdiği önem, Eviosys’i bölgedeki yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj çözümleri konusunda önde gelen bir tedarikçi olarak güçlü şekilde konumlandırıyor. EMEA’da (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) sürdürülebilir ambalaj çözümleri lideri olan Eviosys, yerel pazarlara tamamen bölgesel bir bakış açısıyla hizmet vermeye ve müşterilerine de kendi müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilecekleri çözümler sunmaya bağlıdır.

Eviosys Türkiye’nin Genel Müdürü Koray Atilla görüşlerini şu şekilde dile getiriyor:

“Eviosys, tesislerine yatırım yapmaya ve ürün portföyünü etkileyici bir hızda geliştirmeye devam ediyor. Pazara özgü verilerin önemini biliyor, yerel pazarlara yönelik tasarım ve ürünlerimize yol göstermesi için bu verilerden yararlanıyoruz. Bu yeni hattın devreye giriyor olması çok önemli çünkü bu, değişen müşteri taleplerine ayak uydurmaya olan bağlılığımızı ve bölgede bu tür ürünleri arayan müşterilere olağanüstü düzeyde hizmet sunarak hem sürdürülebilir hem de yüksek kaliteli ambalajlar üretme taahhüdümüzü temsil ediyor. Müşterilerimizin sesine kulak vermek için buradayız.”

Akdeniz Entegre’nin Sahibi Tahsin Kabaali görüşlerini şöyle açıklıyor:

“Eviosys’in bölgedeki son yatırımı, şirketi güvenilir bir iş ortağı olarak görme sebeplerimizden biri. Ürünlerinin kalitesi ve tedarik zinciri güvenilirliği benzersiz bir düzeyde olan Eviosys, müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti istikrarlı bir biçimde sunabilmemiz konusunda bize güven veriyor.”

Eviosys hakkında:

Metal ambalajları, gıda konservesi ve başlıkları, aerosol kutuları, metal kapakları ve promosyon ambalajlarıyla Eviosys, yüzlerce tüketim markasının ürünlerini koruma konusunda önde gelen küresel bir tedarikçidir.

Eviosys 17 ülkede 44 üretim tesisi ve 7 bin çalışanıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki en büyük üretici konumundadır. Şirket 2022’de 2,7 milyar Euro gelir elde etmiştir. Eviosys, KPS Capital Partners, LP.’nin bir portföy şirketidir.

Daha fazla bilgi için www.eviosys.com adresini ziyaret ediniz.

Hibya Haber Ajansı