Özyurtlar Holding’te 2 ayda, satışların yüzde 80’i online’dan geldi

ozyurtlar-holdingte-2-ayda-satislarin-yuzde-80i-onlinedan-geldi-04052012

Özyurtlar Holding’te 2 ayda, satışların yüzde 80’i online’dan geldi

Koronavirüs karşısında,online satış faaliyetlerini aktifleştiren ilk inşaat firmalarından biri olan Özyıırtlar Holding, mart ve nisan aylarını kapsayan 2 aylık süreçte, satışların yüzde 80’inin online olarak gerçekleştirildiğini açıkladı. Salgın döneminde satış ofisi faaliyetlerini sonlandırmadıklarını, online satış ile desteklediklerini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, “Salgın nedeniyle evde kalmak zorunda olan yerli yatırımcılarımız ile ülkelerini terk edemeyen yabancı yatırımcılarımız, online satışa yöneldi. Bu dönemde satışlarımızın yüzde 80’ini online kanaldan sağladık. Virüs karşısında projelerimize yönelik talep, hız kesmedi.” dedi.

 

Koronavirüs nedeniyle yatırımcılarından aldığı talep karşısında satış faaliyetlerini dijital ortama taşıyarak teknolojinin gücünü kullanan ilk firmalardan biri olan Özyurtlar Holding, konutta başlattığı “Online satış dönemi”nin karşılığını aldı. Tüm projelerindeonline olarak görüntülü uygulamalar üzerinden satışa çıkaran şirket, bu dönemde sunduğu ödeme kolaylığıyla da satışlarda hız kesmedi. 'Ncadde Hayat Residence’, NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner için sunduğu yüzde 35 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile Meydan Ardıçlı’nın ilk etabındaki daireler için uyguladığı yüzde 0.79 faiz oranı, yatırımcılar için cazibe yarattı. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından ise özellikle Körfez ülkelerinden ciddi talep alan şirket,online satış kanalını güçlendirmeye yönelik yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.

 

Özyurtlar Holding olarak, koronavirüs sürecinde online satış sistemini aktifleştiren ilk inşaat firmalardan biri olduklarını vurgulayan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt,konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

 

“Online satış dönemi”ni başlattı

“Bir yandan satış ofislerimizdeki faaliyetlerimiz sürerken, bu süreçte evinden çıkamayan yerli,  ülkelerini terk edemeyen yabancı yatırımcılarımız için online satış kanalımızı hızlıca aktif hale getirdik. Bu girişimle, sektörümüzde “Online satış dönemi” başlattık. Yerli ve yabancı yatırımcı talepleri, hız kesmeden devam etti. Türkiye’nin dört bir yanından yerli yatırımcılarımızı, online satış kanalımız üzerinden proje turuna çıkardık. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen talepler, bu dönemde yabancı yatırımcılar arasında ağırlık kazandı. Daha önce iletişim halinde olduğumuz ancak satışa dönüşmeyen yabancı yatırımcı talepleri de bu dönemde satışla sonuçlandı. Nisan ve mayıs aylarını kapsayan 2 aylık dönemde, satışlarımızın yüzde 80’ionline kanaldan geldi.”

 

Özyurtlar Global uygulaması, mayısta yatırımcılarla buluşacak

Teknolojinin hızlı gelişimini yakından takip eden bir firma olarak yeni bir uygulama üzerinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Özyurt, “Geliştirdiğimiz Özyurtlar Global isimli uygulamayı yakın zamanda hizmete sunacağız. Yatırımcılarımız cep telefonları üzerinden anında bize ulaşabilecekler. Talep ettikleri fiyat veya proje konseptini filtreleyerek, kendileri için en uygun olan konut yatırımına saniyeler içinde ulaşabilecekler. Uygulamamızı bu ay içinde yatırımcılarımızla buluşturacağız.” dedi.


Hibya Haber Ajansı