Modanisa, merakla beklenen ramazan koleksiyonunu çıkardı

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa, her sene merakla beklenen ramazan koleksiyonunu satışa çıkardı. Refka, Benin ve Alia gibi Modanisa’nın kendi markalarına ek olarak, platformda satışta olan yüzlerce

Modanisa, merakla beklenen ramazan koleksiyonunu çıkardı

Tüm dünyada muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği, global pazar lideri ve Türkiye'nin ilk ve en büyük uluslararası online moda ve alışveriş platformu Modanisa, yüzlerce markanın yer aldığı ramazan ayına özel koleksiyonunu Modanisa takipçilerinin beğenisine sundu. Koleksiyon, iftar davetlerinden bayram kombinlerine, hatta özel davet ve kutlamalar için de birbirinden şık alternatifler sunuyor.  

Konforu ve baharın renklerini dolaplara taşıyor

Bu sezon ramazan koleksiyonunda nefes alabilen kumaşları rahat silüetlerle birleştiren kıyafetlerin öne çıktığı Modanisa Ramazan Koleksiyonu’nda yaklaşan sıcaklar da göz önünde bulundurularak öncelik olarak konfor belirlendi. Yüzlerce markanın binlerce ürünü ile baharı dolaplara getiren koleksiyonda birbirinden farklı desenler, en trend renklerle sunuluyor.

Abaya, kimono ve feraceler ramazana renk katacak

Ramazanda şık görünümün anahtarı Modanisa Koleksiyonu’nda yer alan abaya, kimono ve feraceler olacak. Siyahın asaletinin sunulduğu ürünlerin yanı sıra bu sezon birbirinden şık desenler farklı tarzlar denemekten çekinmeyenleri bekliyor.

Refka’nın imza takımları da koleksiyonda

Bu ramazan sezonuna damga vuracak bir diğer alternatif de saten kumaşların şıklığı olacak.  Modanisa markalarından Refka'nın imza görünümü olarak tanımlanan ikili takımlar satenle buluşarak daha da göz alıcı hale geliyor.

Hibya Haber Ajansı