Düşyeri’nden Çocuklara Özel Sanal Kitap Mağazası

dusyerinden-cocuklara-ozel-sanal-kitap-magazasi-22042010

Düşyeri’nden Çocuklara Özel Sanal
Kitap Mağazası

Çocukların gelişimine büyük katkı sağlayan içerikleriyle öne çıkan Düşyeri, şimdi de tüm yayınlarına kolayca ulaşılabilmesi için sanal mağaza dönemini başlatıyor. Ebeveynler, eğitim ve çocukların gelişimine doğrudan katkıda bulunan Düşyeri Kitap ve Düşyeri Dijital Video Kitap içeriklerine dusyerim.com adresinden kolayca ulaşabilecekler.
Bu yıl 23 Nisan 2020 tarihinde 100’üncü yılı kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete alınacak olan dusyerim.com adresindeki sanal mağazada; kitaplar, kutu oyunlar ve ürünlerin yanı sıra çocukların gelişimlerine katkı sağlamak için, İZLE-DİNLE-OKU yaklaşımı ile geliştirilen dijital video kitap versiyonlarına aynı anda sahip olabilecekleri, seriler ve paketlerde yer alacak.
Çocuklar; zihinsel ve dil gelişimleri için önemli bir dönem olan 2,5 yaş öncesi, görüntülü cihazlar yerine çocukların oyun oynarken bile dinleyebilecekleri sabit ekranlı sesli kitap versiyonuna da dijital video kitaplar sayesinde ulaşabilecek.
İZLE-DİNLE-OKU yaklaşımı ile sunulan dijital video kitapları hem çocuklar hem ebeveynler rahatlıkla kullanabiliyor.
Sanal mağazadaki tüm kitaplar çocukların hayal dünyasını genişletirken, onları sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlayacak.
Bunun yanında ayrıca, çocukların yaş dönemlerine uygun ve öğretici içeriklere sahip olan Düşyeri Kitap serileri büyük market zincirleri, kitapçılar ve online kitap satış noktalarında da bulunacak. Tüm çocuklara ve ebeveynlere ulaşmayı hedefleyen Düşyeri, tüm sosyoekonomik statüdeki aile ve çocuklar için bu özel kitapları kolayca ulaşılabilir bir fiyat etiketiyle sunacak.


Hibya Haber Ajansı