25 yıllık tecrübe MuferA’yla dünyaya açıldı

Aşkın çiçeğidir gül! Binbir rengi ile dünyayı güzelleştirirken, o efsanevi kokusu hep aynı kalarak çokluk içindeki tekliğe işaret eder. Bilgedir; güzelliğe giden yolun dikenleri olduğunu öğretir. Zariftir. İnsanlığı güzele, güzel

25 yıllık tecrübe MuferA’yla dünyaya açıldı

 MuferA bu aşkla, tüm dünyayı gülün güzel enerjisiyle sarmak üzere kuruldu. “Çokluk içindeki teklik” ifadesi, MuferA.

Aşkın çiçeğidir gül! Binbir rengi ile dünyayı güzelleştirirken, o efsanevi kokusu hep aynı kalarak çokluk içindeki tekliğe işaret eder. Bilgedir; güzelliğe giden yolun dikenleri olduğunu öğretir. Zariftir. İnsanlığı güzele, güzeli görmeye yönlendirmiştir. MuferA bu aşkla, tüm dünyayı gülün güzel enerjisiyle sarmak üzere kuruldu. “Çokluk içindeki teklik” ifadesi, MuferA’nın tasarımlarının temelini oluşturuyor.

MuferA’nın COO’su Can Özyörük MuferA’nın var oluşunu şöyle anlatıyor:’’ Markamızı, tekstil tasarım ve üretimdeki engin bilgi birikimimizi küresel pazara taşımak üzere kurduk. MuferA koleksiyonları Anadolu motiflerinden ilhamla, modernize edilmiş tasarımlardan oluşuyor. MuferA koleksiyonları lüks yat, otel, ev ve tamamı geleneksel terzilik yöntemleriyle elde üretilen eşsiz beachwearlerden oluşuyor. Bu noktada geleneksel terziliğin sürdürülebilirliğine verdiğimiz önemi özellikle vurgulamak isterim. Tüm bunların yanı sıra, kişiye özel tasarım ve üretim de yapıyor, proje bazlı da çalışıyoruz.

‘Şıklıktan vazgeçmek istemeyen ancak kullanım kolaylığı da arayanlara çözümler sunuyoruz”

MuferA koleksiyonlarının yaşam alanlarımızda zamansız izler bırakacağına da değinen Özyörük sözlerine şöyle devam etti: ’’Koleksiyonlarımız lüks ve sofistike tasarımlardan oluşuyor. Her bir koleksiyon sevginin, zarafetin ve estetiğin izlerini taşıyor. Tüm bunların yanı sıra tamamen keten görünümlü ancak hiçbir şekilde leke tutmayan, yıkama ve ütü kolaylığı da sağlayan özel dokuma kumaşlarımızdan ürettiğimiz sofra tekstili koleksiyonumuz ve yatlar için özel olarak tasarladığımız rüzgarda uçmayan havlu ve yastıklarımızla sektörümüze tamamen tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatını kolaylaştırmaya yönelik yaklaşımımızla yeni bir soluk getirdik. Şıklıktan vazgeçmek istemeyen ancak kullanım kolaylığı da arayan tüm dünyadan müşterilerimiz bu koleksiyonlara yoğun ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz sonbaharda Monaco Yacht Show’da bu tasarımlarımız epey ses getirdi.